Yliedustuksesta faktoihin - raiskauksista 53.8%


Vielä viikko sitten, näistä ei saanut puhua oikeilla nimillä. Nyt saa. Raiskausrikoksista on tullut "kansallista turvallisuutta" uhkaava rikollisuuden muoto, Raiskausrikoksista 53.8% Helsingissä ilmoitettiin ulkomaalaisen tekemiksi. Maikkarin toimittaja on suorastaan luova: " Nimittäin jos maassa ei ole ulkomaalaisia nuoria miehiä, silloin ulkomaalaiset nuoret miehet eivät myöskään raiskaa ketään. "

Tätä taustaa vasten eduskunnan hätäkokous, jossa päätettiin ajaa maaliin jo sisällä olevat lait eli kovemmat rangaistukset, poliisille valtuuksia ja kansalaisuuden peruuttaminen, tuntuvat suorastaan vähättelyltä. Meneeköhän SOTE maaliin? Siitä ei ole kuulunut?

Nyt puhutaan siitä, mikä on naisen asema lähtömaissa. "Jotkut eivät ehkä tiedä, että alaikäisen kanssa oleminen on rikos, koska monet menevät Irakissa naimisiin alaikäisinä.Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa." Hyvä alku on tunnustaa tosiasiat. Kulttuurierot ovat suuret ja sopeutuminen mahdotonta. IL Pääkirjoitus osui naulan kantaan: "Turvapaikkajärjestelmä petti naiset sekä Suomessa että maailmalla"

" Vuonna 2017 afganistanilaisia ja irakilaisia epäiltiin lukumääräänsä nähden seksuaalirikoksesta 40 kertaa niin usein kuin suomalaisia. Tämä voidaan laskea poliisin ja Tilastokeskuksen tilastoista."

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi