Voittajanvankkurit-trendi kirjoittaa Savon Sanomat


Pääkirjoitus on lehden virallinen kanta. Kuopiossa, Mullikassa ollaan tultu johtopäätökseen että: "Aivan kuin monissa muissakin Euroopan maissa oikeistopopulistinen puolue lyö kiilaa vanhojen puolueiden väliin ja vaikeuttaa entisenkaltaista asioista sopimista kompromissien kautta. Perussuomalaisten kannatusnousu vaikuttaa voittajanvankkurit - trendiltä, joka tukee itse itseään."

Tämä on ilahduttavaa kuulla. Mikään ei tue itse itseään, mutta kansan tuki on betonia. Vaalit voitetaan äänillä ja kansan tuella. Se on Teidän ansiota. Kiitos tuesta.

#Uusi normaali tulee kuten olemme saaneet nähdä jo mm. Italiassa, Itävallassa, ja Unkarissa muutamia mainitakseni. Kansallismielisyys kumpuaa "oman kansan kyykyttämisestä", kuten: "Aktiivimallista, koulutusleikkauksista, lääkekorvauksista tinkimisestä, vanhusten heitteillejätöstä, ja turvallisuuden heikkenemisestä, raiskausten johdosta", ihmisten arkielämän vaikeuttamisesta. Mitta on täynnä!

Vaaleissa kansa päättää, hyväksyykö se tämän irvokkaan, arvottoman arvopohjan? Puheenjohtaja Halla-aho, totesi tämän sotesotkun jälkeen napakasti: "Jos haluat muutosta -  Älä äänestä valehtelijoita!" Te päätätte, me teemme työn. #sanoistatekoihin #äänestäsuomitakaisin.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi