Valtuustoaloite - Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikosepäilyistä


Yhteisten asioiden hoito eli politiikka, on tekemistä. Ei pelkkää puhumista. Meitä syytetään "yhden asian liikkeeksi". Se on mustamaalaamista, tahallista vahingoittamista. Halutaan luoda vihollismielikuva. Olemme rakentavia ja ratkaisuja hakevia. Esitämme kehittämisehdotuksia.

Tuon otsikon aloitteen jätämme ma 28.1 Joensuun kaupunginvaltuustossa. En voi avata sitä tässä enempää, koska toimituspolitiikka on lehdissä se, että: "Jos uutinen on julkaistu blogissa tai alustalla aiemmin", uutisarvo häviä, eli pidetään maanantaihin piilossa.

Samaisessa valtuustossa käsitellään 27.8.18 jättämääni aloitetta "Saimaan järvimatkailun kehittämisestä Joensuussa". Kyse on niin matkailun kehittämisestä, kuin elinvoiman luomisesta. Allekirjoittajia oli 12, kiitos kaikille! Viimeisen puolen vuoden aikana Joensuun Perussuomalaiset ovat jättäneet 16 valtuustoaloitetta kaupunginvaltuustossa. Ne voit katsoa tästä.

Teemme aloitteita, pääosin äänestäjien aloitteesta ja tarpeeseen. Pyrimme poistamaan epäkohtia. Olemme kiitollisia kaikesta kansalaispalautteesta mitä tuleekin runsaasti. Emme pröystäile saavutuksilla, harvoin onnistuu ja menee maaliin, mutta yrittää kannattaa aina. Meidän kaikki yhteystiedot on julkisia, ne löydät täältä. Ottakaa reilusti yhteyttä, olemme Teitä varten.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi