Tehtiin vaalivideo Karjalaiselle!


Sanomalehti Karjalaisen digituottaja Jani Leinonen, pyysi tekemään vaalivideon, Karjalaisessa julkaistavaksi. Ei siis meitä, vaan kaikki ehdokkaita. Tässä kun painaa hiihtolomat sun muut päälle, ja deadline on parin päivän päästä, piti saada purkkiin, yhden pysähdyksen taktiikalla. Meillä kun ei ole kalustoja, tuottajia, käsikirjoittajia eikä editoijia tiimissä, ja jälki sen mukaista julkaisen tekstin tässä:

Moi. Olen Jussi, ekonomi, kauppatieteen maisteri, kuuden lapsen perheenisä Joensuusta. Valtuutettuna 14 vuotta, josta 8 vuotta kaupunginhallituksessa ja 4 vuotta 2.varapuheenjohtaja.

On epäoikeudenmukaista että: koko ikänsä työtä tälle yhteiskunnalle tehneet ei tule eläkkeellään toimeen, mutta maahanmuttaja voi elää mukavasti sosiaaliturvamme ja muun suomalaisen hyvinvoinnin varassa. Asialle on tehtävä jotain.

1. Vain sitä jaetaan mitä on. Valtio velkaantuu. Suu säkkiä myöten. Kakkua on kasvatettava, ennenkuin on mitään jaettavaa.

2. Priorisoidaan. Ensisijaisiin kohteisiin ensin. Vähäosaiset, vanhukset, lapsiperheet, sairaat, vammaiset. Mutta myös sisäilmaongelmaiset ja  turvallisuus. Ensin.

3. Jaettavan määrää tulee kasvattaa. Suomalaisista huolehtiminen myös tulevaisuudessa vaatii tuottavan työn ja yrittämisen edistämistä.

Sanoista tekoihin - Jussi Wihonen. Äänestä Suomi takaisin.

2 kommenttia

  • JUKKA MUHONEN

    MISSÄS VIDEO NÄKYY!!!!!!!???🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

  • JUĶKA MUHONEN

    YLIVAIHDE VIELÄ PÄÄLLE NIIN TOI PROJEKTI ON HIMASSA!!!👍👍👍😊😊😊TERVEISIÄ MONTAÑA ALTASTA!!!!👍👍👍😊😊😊

Kommentoi