Vaalityössä kävelykadulla - kyllä kansa tietää


Realiteetti on, että olemme haastajan asemassa. Mutta teemme töitä kannatuksen kohentamiseksi. Joka päivä. Pääoppositiopuolue ja apuhallituspuolue olivat torilla ja kävelykadulla, niin asemoimme itsemme siihen väliin Glorian nurkalle. Näissä popupeissa kun ei ehdi lehteen mainosta panna, ollaan puskaradion varassa. Teltalle tulijoita on...lisääntyvä määrä!

Tarve muutokselle on huutava. Vaalitemppuna pitivät joensuulaiset hallituksen vastuunpakoilua, ja itsensä erottamista. Kukaan ei kiitellyt heitä. Puhuimme niin sotesta kuin ilmastonmuutoksesta, täällä jyrkkä kanta on - autoilla on saatava ajaa. Kun julkisia ei ole. Joku toivoi kaasuauton tankkaus mahdollisuutta, olen jo selvittänyt sitä. Palaute on kannustavaa; usko parempaan huomiseen, ja siihen että Perussuomalaiset nousee ja pystyy todella vaikuttamaan asioihin tulevaisuudessa nykyistä enempi. Kansa luottaa meihin. Se vetää nöyräksi.

Tämä on käsittämättömän hienoa, olla mukana tekemässä jotain todella suurta ja historiallista. Tässä yhteydessä on syytä muistuttaa, että onhan tässä jo jonninaikaa tullut kaupungille hommia tehtyä: 14-vuotta valtuutettuna on opettanut paljon. Kaikki on nyt tarpeen ja arvokasta luottamuspääomaa. Harvakseltaan tulee tukijoukkoja kiiteltyä: Kiitos Juha-Matti, hänen isä ja äiti, Sami, Jussi, Marjatta, Veijo, Corky, Jukka, Juha-Pekka, Jani, Toni + lapset, Arttu, Keijo, Vänni, eikä kaikkien nimiä muista vaikka hyvä muisti onkin. Sanotaan: Kiitos kaikki. Kiitos kun tuette meitä. Lainaan vaaliohjelmaa:

Suomen valtio on olemassa suomalaisia varten, ja sen täytyy aina huolehtia ensisijaisesti suomalaisista.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi