Vaalikiertuella Sokoksella


Kiitos tuestanne! Viikonloppu meni reippaasti. Tohmajärvi - Kitee - Rääkkylä - Liperi ja Ylämylly. parhaiten jäi mieleen Ossin ja Orvon ahdinko kun eläkettä tulee 628€+155€= yhteensä 783€/kk. Vuokra on 460€, Elämiseen jää alle 600€ eli parikymppiä päivässä. Asialle on pystyttävä tekemään jotain. Tämä on sitä epäoikeudenmukaisuutta, suomalaiset on unohdettu kun koko maailmaa halutaan syleillä. Onneksi on persut. Lainaan vaaliohjelmaa:

" Koska työtä tekevien ja veroja maksavien kansalaisten osuus suhteessa muihin pienenee ikääntymisen ja vähäisen syntyvyyden takia, täytyy raha kohdentaa entistä tarkemmin oleellisiin kohteisiin. Perussuomalaisten mielestä näitä ovat suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapsiperheet, sairaat ja vammaiset."

Eilen oltiin vaalipaneelissa Tuusniemellä, Savon puolella, Kiitos Tenho Holopainen ja Sol-Britt Skogman kutsusta ja järjestelyistä. Tänään kiertue jatkui Joensuun Sokoksen kauppakäytävälle, joka oli onnistunut veto. Keliagikko kertoi miten hänen ruokansa maksaa moninkertaisesti. Se on epäkohta.  Sampsa ja Juha-Matti jakoi meidän ekovaalimainosta, eli 99-pussia. Hyvin kelpasi jaihmiset tulivat iloisiksi. Kun hyvää mieltä tuottaa, se ei mene ikinä hukkaan. Mutta: Vielä parempaa on tulossa. Keskiviikkonapääsee äänestämään.

Kun haluat muutosta - äänestä Perussuomalaisia. #sanoistatekoihin #ysiysi

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi