Uimaharjussa tekemisen meininki


Oli ilo olla Joensuun Uimaharjussa joulun avauksessa. Ollaan käyty kylällä ihan säännöllisesti, mutta hämmästys oli suuri kun Uimaharjun taajamayhdistyksen tapahtuma oli kerännyt torin täyteen.

Erityisesti ilahdutti iloiset (onnelliset) ihmiset. Oli siellä seassa muutama kaupunginvaltuutettukin, mutta enimmäkseen kyläläisiä. Pääsimme jututtamaan Rouvaa, joka on tapahtuman alullepanija Kasarista, muisteli vuotta 1987. Eli pitkät on perinteet. Yhteishenki on hyvä, sillä paikalliset yrittäjät ja järjestötoimijat olivat hyvin aktiivisesti läsnä. Siis läsnä! Tarjosivat glögiä ja joulutorttuja. KIITOS.

Kysyimme kehittämistoiveita, kun kouluasioista on jo toimeenpanopäätökset ja rahatkin myönnetty budjetissa. Pysyvämpää esiintymislavaa torille kaivattiin, samoin kun lähiliikuntapaikkaa, puretun yläkoulun tilalle. Sijainti olisi erinomainen. Lisäksi esitettiin kalanperkuupaikkaa, siihen mihin suunnitellaan, sitä polttoaineen jakelupistettä ja kesäkahvilaa, siis levähdyspaikan tuntumaan, mikä on uittoyhdistyksen hallussa. Tästä olemme jättäneet valtuustoaloitteen.

Mikä erottaa Uimaharjun, monista muista? Ollaan toiveissa maltillisia, ei tarvitse "niin hieno olla", välttää vaatimattomampikin, kunhan on toimiva. Se on musikkia korville. Pääasia, että pelittää.

Tilaisuus päättyi todella upeaan ilotulitukseen. Mielellään tullaan taas, kun kutsutaan. Upea tapahtuma - Joensuun Uimaharjussa. Onnittelut vielä vuoden Uimaharjulaiseksi valitulle kauppias Sari Huoviselle!

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi