Turvallisuus, talous ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus


Maikkari asetteli sanat suuhumme eilen tutkimuksen valossa jonka se teetätti piirihallitusten jäsenille Corefiner Oy:llä 8.-21.12. Vastausprosentti vaihteli 40:stä 58:aan. Eli kun on tutkittu, niin se on sitten faktaa. Ei ole. Useimmilla on muut huolet.

Näin katugallupin valossa, turvattomuus on lisääntynyt. Kuka puolustaa lapsia ja naisia? Ei ainakaan valtakunnan hallitus. Se suorastaan välttää ottamasta kantaa, ennenkuin on somepaineessa pakko. Tämä on surullista. Alle 15-vuotiaita raiskataan julmasti, raakalaismaisesti. Mihin tämä maa on menossa?

Talous ei ketään kiinnosta . Kun valtio velkaantuu taas ensi vuonna, miljarditolkulla lisää, milloin saadaan talous tasapainoon? Ja minkälaisia talkoita se tarkoittaa? Lisärahan lupailijat varmaan tietävät että, se tarkoittaa lisää velkaa, ja laskun lankeamista lasten maksettavaksi? Minusta se on kerrassaan vastuutonta.

Sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Sosiaaliturvauudistus, on useimpien mielestä, vaalikauden tärkein hanke. Kyllä. Mutta, mikäli valtion talous ei kasva, eikä jakovara lisäänny, turha odottaa ihmeitä. Se on selvää, ettei ne nykyisin jakaannu oikeudenmukaisesti ja reilusti, ja sitä voidaan ja pitää muuttaa. Etenkin eläkeläisten ja lapsiperheiden osalta. Mutta vain kakkua leipomalla, saadan suurempia paloja jaettavaksi. Kiitos Marjatta ajattelemisen aiheesta.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi