Tolkun ilmastoasiaa - lentomatkustamisesta!


Kiitos Teille kannatuksen noususta. YLE tiesi kertoa, että +2.1%. Kansangallup, tuo aina erehtymätön toritietolähde vahvistaa asian. Lähde: Joensuun markkinat. Lisää on tulossa, nimittäin ilmastovouhotuksesta. Meillä ei ole totuttu kulkemaan kuonokoppa eli ilmansuodatin suun edessä.

Stadissa sen neljäkymmentä vuotta työskennellyt, ja nyt kolme vuotta eläkkeellä ollut Pentti (nimi muutettu) kertoi että: "Hän saa ajaa 170.000km omalla autollaan, että tuottaa saman päästömäärän kuin vihreiden kansanedustaja joka teki hupilentomatkan perheensä kanssa"  Se pani miettimään. Ei täällä korvessa, ilman autoa toimeen tule. Se on monelle elinehto. Pentti tuntee puolueemme puheenjohtajan ampumaharrastuksesta.

Kaikki ovat huolestuneet ilmastonmuutoksesta. Myös persut. Mutta jotain tolkkua, on oltava ihmisten syyllistämisessä. Päädyimme yhdessä johtopäätökseen että, yli-innokuus johtunee nyt kesällä alkavasta EU-puheenjohtajakaudesta. Oikeasti meidän osuus on se sadasosa Euroopan väestöstä.

Muu keskustelu oli laajaa: "Vakuutuslääkärit, laittomat lakot, sähköautot". Yksi kertoi eronneensa tänään Kokoomuksesta, eilinen jututettava KD:sta. Samasta syystä. Liian löysä maahanmuuttopolitiikka. Vaalikansa herää todellisuuteen. Olemme vaihtoehto.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi