Suoraa puhetta - sanoista tekoihin


Voisi näin urheilutermein todeta että: "Maikkarin toimittaja Ivan Puopolo suorastaan räjäytti pankin" kirjoittamalla kolumniinsa näin:

"Nimittäin jos maassa ei ole ulkomaalaisia nuoria miehiä, silloin ulkomaalaiset nuoret miehet eivät myöskään raiskaa ketään." Niinpä. Kuten tavallista, hyvikinkin vaikeisiin asioihin on löydettävissä yksinkertainen ratkaisu. Grooming on ongelma, eikä siitä juuri kukaan puhu? Miksiköhän? Kauanko tätä jatkunut?

Perussuomalaiset on pitkään puhunut vetovoimatekijöiden poistamisesta. Jokainen voi mielessään arvioida, kun muistelee ne Ruotsin risteilijöiden ja kylpylähotellien kuvat jotka levisivät kulovalkean tavoin whatsupissa. Siis reaaliajassa niin Lähi-itään kuin Afrikkaan. Oliko houkuttelevan näköistä? Ja ilmainen ylöspito? Ja rahaa vastikkeetta. Todettakaan reilusti, että syyllisiä ei haeta, vaan pitää pystyä myöntämään virheet. Olimme sinisilmäisiä, luulimme auttavamme, ammuimme itseämme jalkaan.

”Humanitaarinen maahanmuutto pitää saada niin matalaksi kuin mahdollista. Perusuomalaiset haluaa lopettaa humanitaarisen maahanmuuton kokonaan, koska se on vahingollista yhteiskunnalle eikä ole ratkaisu pakolaisuuteen.”

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi