Suomen sisäministeri: "Tärkein ehkäistä lähiömellakat"


YLEn ykkösaamussa haastateltavana oli sisäministeri. Nyt tartutaan toimeen, siis kun eilen tuli julki nämä neljä uutta Oulun raiskaustapausta. Tapaukset tuli julki joulukuun alussa ja nyt (12..1) sisäministeri säntää selvittämään Ouluun "tilannekuvaa". Viivyttelystä ei voi syyttää.

Lisäksi ministeriö selvittää (noin) kymmenen kohdan lisäohjelmaa hallitukselle mitä voitaisi tehdä ja lupaa kääntää monia kiviä, joita ei ole tähän mennessä käännetty. Odotamme henkeämme pidätellen, mitkä kivet käännetään? Kovin toiveikas ei kannata olla, sillä:

" Hän sanoi, että sisäministeriön suurin yksittäinen tehtävä on seuraavan kymmenen vuoden aikana huolehtia siitä, miten Suomessa vältetään Ruotsissa yleiset lähiömellakat. (HS)" Kuten kaikki tietää Oulun ilmiö on jäävuoren huippu, korkean ilmoittamiskynnyksen vuoksi. Mahdollisesti laajetessaan valtakunnalliseksi, ottaen huomioon, syvällä kulttuurissa olevat taustatekijät, poliisin resurssit loppuu, ja käy kuten turvapaikkaprosesseissa, käsittelyajat venyy. Presidentin lausunto: "On kestämätöntä, että rikosepäilyitä on tullut lisää." Tämä hämmentää kovin? Nyt on kestettävä hallitsemattoman maahanmuuttopolitiikan varjopuolet. Meidän on vain vastattava niistä. Meidän kaikkien.

Yhteenvetona voidaan todeta että: Ongelmat tiedetään, ja osin jopa tunnustetaan. Puhutaan myös oikeilla nimillä. " Tietyissä lähtömaista tulevat yksilöt ovat yliedustettuna ". Mutta:

Mitä tehdään - Kuinka voidaan puolustaa lapsia ja naisia? - ollaan kuten ministeri toteaa: "Tilannekuvan selvittämisen asteella, kansa kärsii ". Surullista.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi