Sukuloimasssa Kuopiossa - Tammimarkkinoilla


Oikeasti, ja tarkemmin olimme vaalikiertuella. Tapaamassa Teitä. Siis Kuopion tammimarkkioilla. Mukana oli myös kansanedustajat Olli Immonen ja Teuvo Hakkarainen. Kiitos Kuopion seudun Perussuomalaisille järjestelyistä.

Ei ole vitsi, vaan taivaan tosi, pikkuserkku tuli nykäisemään hihasta, kirjaimellisesti. Aloitti sillä, että Sinä et minua tunne, olen Juha Kaipiainen, mutta minä tunnen Sinut. Hän on Karttulasta, siis samasta pitjästä kuin Aulis Rytkönen, ensimmäinen suomalainen jalkapalloammattilainen. Karttula on nykyään Kuopiota.

Juha on tutkinut sukumme historiaa, 1700-luvulle asti. Pohjois-Savo on siinä keskeisessä roolissa, ja mainitsi myös tätinsä Kaisan Iisalmesta, vierailin hänen luona Iisalmessa kesällä. Toinen todella mielenkiintoinen kohtaminen oli Jiipee, jota en ollut nähnyt varmaan kymmeneen vuoteen. Ja kolmas opiskelukaverini Vaasasta joka on asunut Kuopiossa 30-vuotta, ja toiminut matkailuautoyriittäjänä parikymmentävuotta. Nykyisin Oppipojankatu 2, Kuopio. Voin suositella. Mutta mielenkiintoisin oli tämä.

Oletko niitä samoja Wihosia, jotka piti kauppaa Tehtaankadulla, Kuopiossa? Olen, itseasiassa sama mies, kauppias itse. No hän kertoi ostaneensa 2000-luvun alussa käsisirkkelin, toimi kalusteasentajana. Parasta oli: Sirkkeli toimii edelleen. Se kuulosti kivalle, ostanut asiakas, kiittää. Kyllä tuli nöyrä- ja kiitollinen olo, kun on onnistunut.

Pysykää kanavalla - raporttia vierailukohteista, tulee sekä videoina että tekstinä: Puijo, Kauppa, KYS, Pelastusopisto, Savon Sanomien Stadion . Rissala, Kuopion kauppahalli

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi