#sanoistatekoihin - Peko in memoriam


Ystäväni Peko on nukkunut pois. 59-vuoden iässä. Osoitan tässä kiitollisuutta hänelle, koska hän Auttoi minua, meitä. En unohda sitä ikinä, olen KIITOLLINEN.

Viimeisen kerran kun soitti 19.helmikuuta, hän kertoi että: "Koko ikäni, 40-vuotta olen äänestänyt demareita, mutta nyt äänestän Sinua!". Tuo jäi toteumatta, mutta hän oli tehnyt "taustatyötä". ja paljon. Tunsimme yli 10-vuoden ajalta. Hän tiesi kuka ja mikä mies oikein olen. Aiempi slogan Reipas, Raitis ja Rehti, vääntyi muotoon:

Rehti mies - sanoista tekoihin. Se löytyy täältä; viimeinen lause etusivun kuvan päällä. Siis hän sen mietti, ja kun mutustelin sitä, ja se tuntui vastaavan hyvin todellisuutta, laitoin alkuperäsen tekstin jälkeen. Se tuntuu, nyt hyvältä, kun ehdin myös kertoa hänelle siitä. Ei ole mainostoimiston tekemä, on Kontiolahden Pekon, sydämmessään hioma, kuvaus - minusta. Se velvoittaa.

Ja jotta Pekon toive toteutuu, teen tinkimättömästi töitä puolueen kannatuksen nostamiseksi niin että saatte mieluisat edustajat kansaa edustamaan. Kiitos Peko arvokkaasta työstäsi kampanjaamme - lepää rauhassa. Jussi Wihonen.

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi