Presidentti keskittyi puheessaan Euroopan Uuteen normaaliin


#Uusinormaali on tullut Suomeen. Tietenkin se on verhottu sanoilla jotka viittaa vihapuheeseen, ääriryhmiin ja ties mihin pahuuden lähteisiin, mutta siitä ei ole kyse. Kyse on siitä, ettei meillä ole kykyä omaksua niitä kulttuurisia ja uskonnollisia "tapoja" joita meille pakkosyötetään. Mitkä ovat eurooppalaiset arvot?

"Täällä oleville on annettava mahdollisuus osallisuuteen. Vastaavasti on oikeus edellyttää tahtoa sopeutua yhteiskuntaamme." Osallistavuus on mukana kaupungin kotouttamisohjelmassa, joka hyväksyttiin 17.12 valtuustossa § 170. Sen sijaan Herra Tasavallan Presidentin toive, jäi vajaaksi, siihen ei saatu enemmistöä. Jätin siihen eriävän mielipiteen.

Tätä itseohjautuvuutta pidän ajatuksena ideaalina, mutta kun se ei vaan toimi. Meillä on liki kolmekymmentä vuotta kokemusta siitä, ja tulos on tämä. Vihanpidosta, en ole likimainkaan niin huolestunut, mutta omien hylkäämisestä olen kyllä. Siitä ei ole sanaakaan? Kuka puolustaa naisia ja lapsia?

Euroopan #uusinormaali on tässä:

" Samalla on varauduttava siihenkin, ettei nykyjärjestelmä enää ehkä toivu ennalleen." Kiinasta on helppo olla yhtä mieltä. Suuren arvon annan tunnustukselle, "Euroopan unioni on etsimässä ratkaisuja muuttoliikkeen hallintaan." Neljäs vuosi lähtee. Tosiasioiden tunnustaminen on uusi alku. Lainaan tähän loppuun vielä Herra Tasavallan Presidenttiä:

Toivotan Teille kaikille hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi