Poimintoja talouspolittisesta ohjelmasta!


Itse kun olen ekonomi, näen luonnollisesti niin, kuin minulle on opetettu että: "Raha pitää ensin tienata, ja vasta kun kakku on leivottu voi jakaa". Tämä on ikäänkuin sisäänrakennettu ominaisuus. Pääsin hyvin nuorena yrittäjäksi, 23-vuotiaana, mutta turha sitäkään on hehkuttaa, kun oma poika, pisti tuosta vaan oman firman samanikäisenä.

Suoraan sanottuna, sain sytykkeen Kim Väisäsen kolumnista, jossa hän rohkeasti toi julki Perussuomalaisten talouspolitiikan näkemyksiä. Hän ei ole yksin näkemystensä kanssa, sillä hiljttain myös Huvustadsbladet kertoi että:

Yhä useampi huippukoulutettu äänestää perussuomalaisia

"– Pitkään ehkä ajateltiin jotenkin niin, että perussuomalaisten ajatusmaailma houkuttelee pelkästään vähäosaisia, mutta se ei pidä paikkaansa, sanoo poliittiset kuplat -tutkimusprojektin johtaja, dosentti Arttu Saarinen Turun yliopistosta" Insinöörit, talousjohtajat ja itc-asiantuntijat ovat heitä, jotka kokevat perussuomalaisen maailmankuvan yhä läheisemmäksi itselleen.

Lainaan talouspolittista ohjelmaa:

"Valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen. Yhtäältä yhteiskunnan tulee taata puitteet, jossa omalla työnteolla tulee pärjätä, ahkeruudesta palkitaan ja menestys sallitaan." Tästä voi lukea kokonaan.

Verorahojen käytössä meidän tulee priorisoida. Ensisijaisiin kohteisiin kuten vanhuksiin ja lapsiin ensin. Jos jotain jää sitten vasta maailmanparantaminen  ja maahanmuutto. Simppeliä ja yksinkertaista. Kiitos tuestanne!

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi