PERUSSUOMALAISET EIVÄT VAADI


Vastine Karjalaisen 4.12.2020 ilmestyneeseen pääkirjoitukseen https://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/paakirjoitus/item/267468

Perussuomalaiset eivät vaadi

Pääkirjoitus (4.12.) kertoo ”Rajat kiinni”-ajattelun kannatuksen noususta. Otsikko yllättää, koska pääministeri Marin on todennut, ettei Suomen kansalaista voi kieltää menemästä ja tulemasta, se on perustuslaillinen oikeus.

Perussuomalaiset eivät vaadi rajoja kiinni, emme nytkään, vaikka kannatus on kohentunut, mutta sitä kyllä halutaan käyttää meitä vastaan, niin nytkin.

Haittamaahanmuuton vastustamista emme häpeä. Siitä on selkeä näyttö, se on haitallista kansantaloudelle; sinä ja minä maksamme. Arkijärki sanoo, että niin kauan kuin emme kykene huolehtimaan edes omista vanhuksistamme, ei ole järkevää leikkiä maailman sosiaalitoimistoa, jossa hyvää mieltä riittää.

Asia on vastaava kuin EU-asioissa, meille uskotellaan, että olemme ”kokoamme suurempi päättävissä pöydissä”, mutta todellisuudessa olemme nettomaksaja, meidän verorahamme valuvat Etelä-Euroopan maiden pohjattomaan kassaan.

Vaadimme eduskunnassa kansanäänestystä EU-tukipaketista ja se luvattiinkin tuoda päätettäväksi suureen saliin, siis omien varojen osalta. Kyse on liittovaltioksi muuttumisesta ja velanottamisesta yhteisesti maksettavaksi, lisäksi siihen sisältyy vireillä olevat suunnitelmat muun muassa muovi-, digi-, hiili- ja ainakin transaktioveroista, jotka tulisivat myös suomalaisten veronmaksajien maksettaviksi.

Minulla tulee nyt 10 vuotta täyteen Joensuun kaupunginhallituksessa, jäsenenä. Mielestäni se ei ole kaksinaamaisuutta ollenkaan, kun katsomme suurta kuvaa, kaupungin kehittämistä ajatellen. Korona vaikuttaa meihin, niin myös odotettavissa oleva seuraava siirtolaisaalto, joka on jo Kanariansaarilla tulossa. Ajankohtainen on myös Kelan tutkimus vuodelta 2018, mikä kertoo maahanmuuttajille maksetun sosiaalietuuksia 1,36 miljardia, loput 9,32 miljardia Suomessa syntyneille.

Perussuomalaiset näkee, että kansallismielisyys ja suomalaisuus voidaan ja tulee ottaa kuntavaaliteemaksi. Puolustamme mielellämme kotiseutua ja joensuulaisten hyvinvointia.

Jussi Wihonen

Julkaistu 16.12.2020

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi