Pääsiäinen kansanedustajana - työt alkaa


Kiitos kaikille Teille jotka halusitte minut. Hyviä ehdokkaita oli paljon. Toive oli saada Suomi Takaisin. Puolueen menestys oli huikea, ja aika vähälle huomiolle on jäänyt sen, että Savo-Karjalassa nousimme nollasta kolmeen. Oli se silti yllätys, itselleni.

Haluan tässä hehkuttaa, meidän #joukkuepeliä ja erityisesti vaalipäälikkö Sampsa Jääskeläistä. Lähtöjä on on ollut yli kolmesataa. Politiikka on on pitkäjänteistä työtä. Vaikka nostoina, Pielaveden muikkuvestivaalit, Varpaisjärven maalaismarkkinat (terveisiä Annelle), ja Kuopion torin (terveisiä Jaakolle Siilinjärvelle). Meidän työ, on puoluetyötä. Pyrimme nostamaan puoluekannatusta. Yhteistyöllä siis satojen ihmisten yhteistyöllä tämä on tehty.

Onnittelen tässä myös Nilsiän Minna Reijosta, Outokummun Sanna Antikaista, tulevia työtovereita. 5748 ääntä, on valtava potti. Eikä itsellä ollut kuin yksi. Koen sen niin, että:

Vastuu Teidän, minun työnantajien asioista on valtava. Saan paljon puheluita, viestejä. Ihmiset uskaltaa nyt näyttää "persuuntumisensa" sen mitä ovat mieltä. Kannustan Teitä: Vain sillä että informaatio liikkuu molempiin suuntiin, saadaan hyvää kehitystä. 0400-179400, jussi@jussiwihonen.fi

Tiedoksi niille paikallisyhdistysten puheenjohtajille jotka vielä eivät ole ottaneet yhteyttä, kansanedustajan saa käymään vaalipiirin alueen tilaisuuksissa. Tulemme hyvin mielellään ja isommallakin porukalla, omalla joukkueella. Nöyrä Kiitos kaikille.

Hyvää Pääsiäistä :-)

Ps. Eduskunta kokoontuu ma 23.4 - työ alkaa...

 

2 kommenttia

  • Paavo Mölsä

    SMP oli ennen nyt on PerusS.Samaa puoluetta olen kannatanut tyynet ja myrskyt.Onnea sinulle työssäsi ja pitäkää puolenne.

  • Tiina Sairanen

    Ensimmäisenä saatava aktiivimalli kumottua ihmisiä kyykyttämästä!

Kommentoi