Omaishoitoa toimeksiantosopimuksella?


Valveutunut äänestäjä, eläkkeellä oleva sairaanhoitaja, nyt omaishoitaja, ripitti oikein urakalla valtuutettu, kansanedustajaehdokas Wihosta. Etkö Sinä ymmärrä? Kuuntelin, ja opin paljon.

Nimittäinen, kaupunki oikaisee, kun tarjoaa toimeksiantosopimusta. Rouva teki myös muualle, töitä. Siis omaishoitajan työtä. Sillä erolla, että muualla hän on työntekijän asemassa, lomaoikeuksineen ja työsuhdeturvineen. Mutta ei kaupungilla. (lue siunsote). Hän uhkaili TEHYn lakimiehellä. Jota suositinkin työsuhdeasiaan välienselvittäjäksi.

Kirjaan tähän hänen kehittämisehdotukset. On totta, että samasta työstä tulisi maksaa sama palkka, vastaavine etuineen. Totta kai. Hän tekee 72h perhehoitajan statuksella, ja hänet rinnastetaan yrittäjään, ilman työsuhdeturvaa. Tämä on selkeä epäkohta, lupasin kertoa tuntemalleni valtuutetulle, jolla parempi substanssi. Politiikassa, laajat ja monipuoliset verkostot, ovat elintärkeitä. laitan asian jatkovalmisteluun, tuntemallani Siun Soten valtuustoryhmän puheenjohtajalle, ja välitän saamani tiedot soittajalle. Sijaisia ei ole, esittävät hankittavaksi palvelua yksityiseltä. Kaikilla ei ole rahaa. Hän esitti sijaisrinkiä. Hyvä ehdotus. Ja kertoi olevansa vasemmistolainen. Totesin, mitä pahaa siinä on, viittasin eiliseen Jussi Halla-ahon puheeseen, rouva kehui estoitta sitä!

Vähän hymyilytti, siis vakavassa ja äärettömän tärkeässä asiassa, kun Rouva luetteli käytännössä kaikki vaalipiirin ykkösehdokkaat - ei ne hoida. Lopuksi totesi: " Jussi olet hyvä tyyppi", me äänestämme Sinua, ja kerromme myös muille. Nöyrä Kiitos. Saa soittaa 0400-179400, pankaa sana kiertämään - ensi viikolla voi jo äänestää muutosta numerolla 99. #ysiysi #sanoistatekoihin. Kiitos tuestanne.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi