Maahanmuuttajayrittäjän luona Uimaharjussa - Joensuussa!


Karjalaisen toimituspäällikkö pani parastaan kolumnissaan: "Kuka suojelee naisia ja lapsia perussuomalaisilta". Tarkkaavainen lukija voi huomata hämmentävää samankaltaisuutta tähän blogiin. Kiitos huomaavaisuudesta.

Meidät maahanmuuttovastaiset, oli kutsuttu turkkilaistaustaisen maahanmuuttajayrittäjän toimesta, Uimaharjuun. Luimme kolumnia siellä, netistä. Joensuulaistunut yrittäjä kertoi, niinkuin asiat oikeasti ovat. Se oli kiinnostavaa kuultavaa. Hän antoi oman wifinsä, käyttööni, jotta pääsin kommentoimaan "uutista". Kiitos Edip. Sanattomaksi vetää toimituspäällikön sanailu.

Lainaan yrittäjää: "Minulle asiakkaaksi kelpaavat kaikki". Perusfilosofiana hänellä on kaikkien kunnioittaminen. Niin on minullakin. Lehdistöllä ei ole mitään rajaa, poliitikkojen häpäisyssä. Kestän sen ja jätän kansan arviotavaksi, kuka puhuu totta? Meillä on #Jotain rajaa.

Ymmärrän toki, että pörssiyhtiön päätavoite on tehdä osinkoa omistajille, ja voittoa lehtitalolle. Siis toimittajan tehtävä. Myös toimituspäällikön. Kuitenkin jokainen lukija voi vetää johtopäätökset otsikosta:

Toimituspäällikön mukaan olemme uhka naisille ja lapsille.

Minulla on kuusi lasta, Samilla neljä tytärtä. Lievästi menee tunteisiin. Pitää ihan vaimolta kysäistä, olenko hänelle uhka? Me olemme puolemme valinneet. Olemme kansan puolella. Suomen kansan. Teidän. Kiitos tuestanne. Nyt lyödään kovaa.

Karjalainen: " Kohu Oulun vastenmielisistä seksuaalirikoksista tuli ja meni." Kyllä. Viimeisimmistä uutisista jotka oli siis pari päivää sitten, uusia uutisia 31.1 MTV3:lla 4-5 uutta seksuaalirikosepäilyä, joihin kaikkiin liittyy alaikäinen uhri, ne todellakin meni Karjalaiselta ohi.

Niistä ei ollut riviäkään. Mutta telkkarissa oli. Ne ei enää ollut heille uutisia?

1 kommentti

  • Markus

    Mielenkiintoista olisi kuulla mitä ulkomaalaistaustainen yrittäjä kertoi.

Kommentoi