Lobbarit hallitusneuvottelijoina!


Tänään käytiin mielenkiitoinen keskustelu eduskunnan täysistunossa. Teema oli puoluerahoitus, Päivi Räsänen oli huolissaan budjettien paisumisesta, Satakuntalainen ay-kansanedustaja puolusti ammattiliitoilta saamaansa rahoitusta, ja Juhana Vartiainen, piti koko kansanedustuslaitosta, lobbareiden käden jatkeena.

Mika Niikko (ps.) otti aivan aiheellisesti esille, että AY-jäsenmaksujen verovähennysoikeus on epäreilua, koska nyt esille tullut yli miljoonan vaalirahoitus, on veronmaksajien kompensoimaa, siis Sinun ja Minun. Jokainen voi miettiä mielissään, onko se reilua, vain tietty, määrätty porukka saa. Itse en kuulu näihin nauttijoihin.

Ennen lobbarit pidettiin säätytalolla, käytävillä. Nyt tehdään poliittista historia: "Rinne on kutsunut heidät, ei avustajiksi, vaan neuvottelijoiksi. Kyllä. Tavaamalla neuvottelijoiden listan, asia selviää kaikille. Oikeasti joutuu kysymään: "Tähänkö on tultu?". Vastaus on kyllä. Nyt ei olla enää liian ujoja, vaan peli on kovaa. Ja kaikki tämä maksatetaan suomalaisilla veronmaksajilla. Ei näin.

Joku on varmaan pannut myös merkille että, Perussuomalaiset on noussut Suomen suurimmaksi puolueeksi. Kiitos tuestanne. Nyt on eurovaaleissa mahdollisuus äänestää meidät paalupaikalle. Miksi on tärkeää äänestää? Siksi, että Suomi pysyy Suomena ja kansallismieliset ja isänmaalliset saa vaalivoiton ja vaikutusvaltaisen ryhmän Euroopan paralamenttiin. Tukekaa meitä!

Käytiin tukemassa työn lomassa eilen Eurooppapäivänä Perussuomalaisia ehdokkaita Narinkkatorilla avustajan kanssa. Kiitos kaikille jututtaneille!

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi