Lauri - LATE - Monosen muisto-ottelussa


Joensuussa kunnioitettiin paikallisen legendan viime syksynä menehtyneen jääkiekkoilijan Lauri Mononen muistoa. Vastassa Joensuun Kiekko Pojilla (JoKP) oli stadista HIFK. Hexi Riihiranta sanoikin muistopuheessaan, että oli kunnia saada kutsu Joensuuhun. Hän oli pelannut Laten kanssa niin Amerikassa kuin Suomessa. Late oli myös Sveitsin mestari.

Leijonia kentällä. Jääkiekkoleijonia. Joukkueet oli legendoja täynnä: HIFK, Pentti Matikainen, Ari Lähteenmäki, ja hattutempun latonut Mika "Kölli" Kortelainen.JoKP:n joukkueessa mm. Jari Hakkarainen, Markku Kyllönen, Jarkko Mononen, ja aivan jäätävä; Hannu Kapanen, Jari Kapanen ja Seppo Repo.

Vaikka en kiekkomiehiä olekkaan; Markku "Kynä" Kyllönen on entinen oppilaani Kauppaopistosta, toinen oli Petri Matikainen ja Jake Mononen työtoveri. Todella mukava, suorastaan ainutkertainen mahdollisuus tavata ystäviä. Laten muistan parhaiten Vanhasta Ketusta.

Tapahtuma keräsi 2596 katsojaa, ja kaupunki oli otteluisäntänä, oikeutetusti. Kevyet mullat Latelle ja Kiitos kun Teit kotikaupungistamme kuuluisan!

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi