Kyllä kansa tietää - Areenan uutiset osa II.


Taas tuli opittua, kansan parissa. Kiitos kaikille keskustelijoille, yhteyttä saa ja pitää ottaa, rohkaisen. No "paras hiilinielu on nuori metsä". Mutta nämä: "Metsä on kirkko ja tuuli on urut", pistää jo ihan kananlihalle. Näin kertoo mies joka on kasvattanut metsän siemenestä tukkipuuksi, ja myös pistänyt ne nurin! Syntynyt 1937.

Erkki ihmettelee miten meillä voi olla samaan aikaan sekä suuri työttömyys ja työvoimapula? Ratkaisuksi tarjotaan seuraavaa: Ongelma ei ole palkat, vaan asumis- ja toimeentulotuki. Moni ei lähde töihin, kun yhteiskunta hylkää oitis, jää tyhjän päälle ja tulevasta toimeentulosta ei tietoakaan? Tukiin ei kajottaisi. Hyvä oli tämä heitto: "Ihmiset juurtuneet kännykkään!"

Koirien homekoulutus-paikan järjestymisestä kiiteltiin, mutta toivottiin toisaalta autenttisia olosuhteita, tämä kohde on kylmillään. Toivo antoi ohjeita päihdekuntoutukseen, ja tietää mistä puhuu, kun on raitistunut 42v sitten, ja korkki pysynyt kiinni. Heidäveden mies oli sitä mieltä että: Maahanmuutosta pitää saada puhua, nyt. Eikä vasta vaalien jälkeen. Pointti oli eriarvoisuudessa, suomalaisella on rajoitetut oikeudet, maahanmuuttajilla avoin piikki, ja erivapaudet. Se ärsyttää, ja tuntuu epäoikeudenmukaiselta.

Tilma on äidin serkku ja Tupun synttärit on 17.12. Keijo oli tehnyt niin jalon esityksen kuinka palkankorotukset jaetaan, että: "Annetaan niille, jotka tienaavat vähiten". Oikeesti. Näin sen omin silmin. Iso käsi ja Respect. Kyse alansa johtavasta yrityksestä.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi