"Kukaan tuskin muistaa enää raiskattuja lapsia,


joiden niidenkin asian kuntoon saattamista "kansa vaati" vielä ihan äsken",  kirjoittaa Karjalaisen arvostamani pääkirjoitustoimittaja Helena Tahvanainen 31.1.

Perussuomalaiset ihan aikuisten oikeasti, yrittää myös tehdä asialle jotain.       Tärkeintä on puolustaa puolustuskyvyttömiä lapsia, kun hallitus sysää vastuun poliisille ja oikeuslaitokselle. Uhreja on puolustettava, ja niin, ettei uusia enää tulisi.

Joensuun Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti ma 28.1 valtuustoaloitteen "Alaikäisiin kohdisteneista seksuaalirikosepäilyistä". Sillä ei ollut silloin uutisarvoa, Joensuussa näitä ikäviä uutisia on jo parin vuoden takaa. Uutiset on aloitteen liitteenä eli faktaa. Samana päivänä kolumnin julkaisemisen kanssa MTV3 uutisoi "4-5 uudesta seksuaalirikosepäilystä, joihin kaikkiin liittyy jälleen alaikäinen uhri.". Huom. siis eilen.

Sebastian Tynkkynen piti valtuustoryhmän puheenjohtajana ryhmäpuheenvuoron mitä tulisi tehdä.  "Oulun valtuuston turvallisuusseminaarissa" videolla on huikeat 172 418 näyttökertaa.

Tieto leviää. Eilen hän julkaisi kokonaan uusia esityksiä, kuinka voimme turvata tyttöjä. Kun kukaan muu ei sitä tee - hän tekee valistusvideon itse. Tämän on nyt nähnyt 39 342.

Perussuomalainen sanoisi: "Sanoista tekoihin". Lapsia ja naisia on puolustettava. Kiitos tuestanne.

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi