Kuka puolustaa vanhuksia?


Vanhuspalveluiden käsitelystä tuli samanlainen farssi kuin seksuaalirikosepäilyistä. Median mukaan se tuli ja meni. Oikeasti ongelmia ei ole ratkaistu, mutta sellainen kuva halutaan antaa. Ne on kiusallisia. Meillä kun menee hyvin. Ei mene.

Eilen käytiin arvoton näytelmä eduskunnassa. Kiisteltiin 0.7 hoitajamitoituksesta. Kaikki, siis ihan kaikki pitää sitä tärkeänä ellei vättämättömänä, paitsi Kokoomus. Esiin nostettiin sen ohella vanhuspalvelulaki jonka demarit olisi kursinut kasaan parissa kuukaudessa. Huolellinen lain valmistelu vie aikaa.

Kunnallispolitiikassa olleet tietää, siis me, että: Palvelut järjestetään kunnissa ja kuntayhtymissä, ei eduskunnassa. Olen aiemmin lukuisia kertoja peräänkuuluttanut vastuuta, ja toistan sen: "Vastuu on meillä".

Lapsemme ei ole turvassa, ja nyt on paljastunut myös se että: "Vanhukset on jätetty heitteille". Häpeän tätä. Kyse on rahasta. Rahaa meillä on riittävästi ja sitä ohjataan poliittisilla päätöksillä. Enemmistöpäätöksillä. Enemmistö on sitä mieltä, että: Laittomat maassaolijat saa viipottaa vapaana, kun enemmistö raiskaajista on kuitenkin kantaväestöä. Samoin mummojen hoito on ok? Näin ei tarvitse olla.

Perussuomalaiset on vaihtoehto. Me uskallamme sanoa, mitä pitää tehdä. Turvallisuuteen voimme vaikuttaa järkevällä maahanmuuttopolitiikalla. Vanhusten hoitoon vain sillä, että lisäämme käsiä ja aikaa heidän hoitoon. Välitämme heistä. Siihen ei edes tarvita lakimuutoksia, vain tahtoa ja halua. Oikeasti.

Kiitos tuestanne - puoluekannatus nousee kohisten. Pidämme Teidän puolia.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi