Kuka puolustaa lapsia ja äitejä? Puolustaako kukaan?


Oulussa järjestettiin todella vaikuttava, jopa liikuttava: Oulu herättää Suomen! mielenilmaus 10.12 juuri ennen valtuuston kokousta. Videoita ja klippejä voi katsoa Sebastian Tynkkysen sivuilta. Hän yritti viedä asian myös valtuuston keskusteluun, mutta se tyrmättiin. Mitä se meistä kertoo?

Oulun valtuusto, ei näe raiskaustapauksia niin akuuteiksi ja tarpeelliseksi että mennään protokollan mukaan. Olemmeko sulkeneet silmämme, näiltä rikosten uhreilta? Aikuisten oikeasti, näinkö välitämme lapsistamme? Melko viileä suhtautuminen. Häpeän.

Tämän mielenilmauksen paras anti oli, kun Yleisöä kutsuttiin Oulun kaupungintalon portaille puhumaan. Äidit ja isoäidit tarttuivat mikkiin: "Minulla on 14-lasta, olen huolissani lastenlapsista, kyynelsilmin moni pidätti liikutustaan". Ongelmat tarvitsevat ratkaisijan, ja jonkun on oltava alullepanija. Asia on yhteinen. Tälle raakalaismaisuudelle on tehtävä stoppi nyt. Suomalaiset ansaitsevat parempaa.

 

1 kommentti

  • scr888 angpao tips

    Include little extras such like a tiny bandage, a ready food label or classroom stickers.

    I’m assuming you have these conditions. Add your ice ingredients and blend on high. http://Www.dolcegabbana.us.com/rundown-popular-online/

Kommentoi