Kiitos Varkaus, Vehmersalmi, Vesanto ja Tuusniemi!


Kannustavaa palautetta tulee - nyt numeroiden muodossa. Kiitos! YsiYsi on lapussa, josta on kuva. Se tekee nöyräksi. Yhteistä ainakin soittajilla on ollut se että: " Viimeksi ääni meni loikkarille " nyt ei mene. Tuli meille - Perussuomalaisille.

Anne Iso-Britanniasta, Jukka Espanjasta ja Kari Thaimaasta on myös luvannut tukea. Ulkomailla ennakkoäänestys päättyy jo perjantaina, joten kiirehtikää uurnille. Lupaan lukea Walesistä lähetetyt kirjat, kiitos niistä! Samalla kiitän Juskoa, kun on luonut tämän mahdollisuuden tavoittaa myös maailmalla asuvat kannattajat. Hammaslääkäri, alunperin Lieksasta, soitti ; Iso-Britanniasta. Kertoi löytäneensä, etsimänsä henkilön. Oikeasti.

"Tervetuloa mukaan muuttamaan maailmaa ja rakentamaan oikeudenmukaista Suomea! Rehti mies, sanoista tekoihin." Lainaan tähän Sanomalehti Karjalaista 9.4.2015:

"Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kirjoittaa torstaina Facebookissa tukevansa avoimesti Perussuomalaisten joensuulaista eduskuntavaaliehdokasta Jussi Wihosta (kuvassa):

-  Wihonen on tervejärkinen henkilö, joka on ottanut kantaa myös maahanmuuttokysymyksiin paikallisella tasolla, Halla-aho perustelee.

Arvoisat äänestäjät: "Teillä on nyt mahdollisuus saada tuplat!" Siis sekä Halla-aho pääministeriksi, että nostettua Perussuomalaisten kansanedustajien määrä Savo-Karjalassa nollasta - kolmeen. Se on hyvin lähellä, vain 1.5%:n päässä. Tämä ei ole utopiaa, vaan realismia. Äänestämällä voit vaikuttaa. Tehdään se yhdessä. Me teemme töitä, yhteisen menestyksen eteen joka päivä: Huomenna kävelykadulla, perjantaina Kuopion torilla, lauantaina Joensuussa. Palaute on kannustavaa. Äänestäkää. saa soittaa +358400179400. Kiitos Jopi kuvista. #sanoistatekoihin

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi