Kiitos Parempi Arki ry - Kiitos arvokkaasta toiminnastanne!


Vaalikiertue Enossa. Ajeltiin sinne. Kaikista maailman ihmisistä ekana tulee vastaan Sakke ja Möttönen ( Saken ja Sinikan koira ). Meillä on yhteistä historiaa, ja raitistumisen ilosanomaa, josta olemme kertakaikkisen kiitollisia molemmat. Kiitos myös Helppi-yhteisö ja Make.

Kiitos Marjatta ja Anna-Liisa ihanasta päivästä. Aina on mahdollisuus oppia jotain uutta. Paikallisten ihmisten huolista päälimmäisiä olivat: kaipaavat KELAn palvelua, siis muuta kuin verkossa tapahtuvaa. Harri kysyi: Ei ole laitteita, eikä edellytyksiä opetalla niitä. Ihminen jonka kanssa voisi asioida. Voisi sijaita tässä "monipalvelupisteellä" ja vaikka vain muutama tunti viikossa, että asiat saisi hoidettua. Sampsa esitti avustettua asiointia, mitä pidin selvittämisen arvoisena.

Monet yksinkertaiset asiat on tehty hankalaksi. Henkilökortti, matkusta pääpoliisiasemalle Joensuuhun, ja hoida homma. helpommin sanottu kuin tehty. Rouva kysyi, mitä meinaatte tehdä velkaantumiselle: "Vastasin Halla-ahon sanoin, Suu säkkiä myöten"- emme halua jättää lapsille ja lapsenlapsille suurempaa taakkaa.

Saimme reppuun eväitä Anna-Liisalta:

1) Ponnahduslauta elämään.

2) Pienen sydämen kipinä yhteistoimintaan.

3) Arjen keskellä auttaa takaisin elämään.

Sanon aivan suoraan: Aivan käsittämättömän hienoa lähimmäisen rakkautta, välittämistä toisesta - ihmisestä. Resurssit ovat niukat ja pyörii lahjoitusvaroin, toki kaupunki tukee. Ne meistä, kellä on asiat paremmin, tukekaa toimintaa.

Osallistuimme itse pienellä vaatimattomalla panoksella, mutta lupaamme olla mukana jatkossakin, Arvostamme Teitä! Nöyrä kiitos upeasta työstänne. Kiitos myös Juha-Matti. Ja siitä kun uhrasitte vapaapäivänne meille.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi