Kiitos Onnitteluista - Pohjois-Savo!


Pääsiäinen on Kiitollisuuden aikaa. Me olemme kiitollisia. Me Perussuomalaiset. Ihan virallinenkin äänestäjien kiitostilaisuus on päätetty järjestää, protokollan mukaan. Hienoa. Itse en malttanut odotella edes sitä, vaan kun yhteydenottoja tuli niin paljon, päätin toimia. Toimia heti. Meidän kampanjaa noudattaen - tuetaan paikallista yrittäjää: Soitto Päivänurmen pojille, toissapäivänä: Hoituu, järjestetään 99-kuppia kahvia!

Virallisempiakin onnitteluja on tullut. Yksityisiä satoja. Kiitos Teille. Ehkä eniten lämmittää opiskelijakaverit Vaasan Yliopistosta: Vesa, Ari ja Jari. Vaalipiiristä äänestäjien suhteessa 60/40. Oikein. Kyllä Pohjois-Savosta, ja hyvin korkealta tasolta. Vaikka nämä ovat hyvinkin henkilökohtaisia; julkaisen ne koska Äiti opetti että: "jaettu ilo on kaksinkertainen".

- Kuopion hiippakunnan piispa. Kuopion kaupunginjohtaja. Pohjois-Savon maakuntajohtaja. Pielaveden kunnanjohtaja sekä MTK- Pohjois-Savo.

Lähempää: Petri Raivo Karelia AMK , Matti Vuojärvi Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Sari Lempiäinen, Jouni Mäkisalo ja Vilho Pasanen MTK, Hannele Mikkanen Liperi, ja Juha Kivelä PKO. Viimeinen on hyvin kannustava ja vastaa näkemystäni täydellisesti: "Menestystä työhön Pohjois-Karjalan ja Itä-Suomen hyväksi." Nöyrä Kiitos onnittelijoille.

Kun on valittu politiikkaa tekemään eli ihmisten etuja ajamaan, silloin tehdään. Moni potee vaaliväsymystä tai nauttii muuten vain pitkästä viikonlopusta. Itse olen tottunut siihen että: "Pääsiäislauantai oli vuoden parhaita päiviä, ja kansaa oli valtavasti liikkeellä" siis suorastaan vyöryi kauppaan. Niinpä TÄNÄÄN ajattelin lähteä tukemaan meidän erinomaista Eurovaaliehdokasta Asseri Kinnusta, kampanjassaan, sekä samalla vauhdilla tarjota kiitoskahvit - Päivänurmen torikahviossa Joensuussa. Mikäli luet tämän, kutsu on on tänään 20.4 klo 12. Tervetuloa!

Iloista Pääsiäistä kaikille - matka Suomen pelastamiseksi aloitetaan - tänään.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi