Kiitos Liperi - Naistenpäivää viettämässä.


Aivan alkuun Kiitokset Ihanaisille; Liperin Perussuomalaisten triolle Tiina, Heidi ja Susanna sekä Outi. On Upeaa, suorastaan mahtavaa, kun on meillä on toimen naisia. Olemme Ylpeitä Teistä. Tarjoilut erinomaiset!

Poliikan päivä oli historiallinen, kun hallitus otti ja antoi periksi. Uudistukset jäi tekemättä, kansa nuolemaan haavojaan. Kovasti odotettu ja toivottu SOTE-uudistus ei valmistunut ja hallitus otti loparit. Tietenkään huonoa uudistusta ei kannata tehdä, mutta jääkylmä tosiasia on että hoidontarve kasvaa, rahaa ei ole enempi vaan vähempi tulevaisuudessa. Tämä on hyvä pitää mielessä kun näitä "lupailijoita" haastatatte. Sinä ja minä maksamme. Laki tarvitaan, se on faktaa. Lainaan vaaliohjelmaa:

"Nykyisen kaltainen Suomeen suuntautuva maahanmuutto maksaa valtavasti, ja tuo raha on pois jostakin muualta. Tällainen maahanmuutto ei tuo maahamme lisää veronmaksajia tai helpota tulevaisuuden haasteita"

Tämä uusi ostari kerää hyvin kansaa, paalupaikalle. Toki kyllä se nyt on nähtävissä, kun tähtäämme puolueen puheenjohtajan tavoin pääministeripuolueeksi, niin vetoa on. Perussuomalaiset pyörii kaikkien huulilla. Enää ei olla ujoja, vaan tullaan mielellään tarinoimaan. Se on valtava muutos, vaikkapa vain vuoden takaiseen. Tulkaa rohkeasti keskustelemaan. Saa myös soittaa 0400-179400.

Kannatus on ansaittava, ja se tulee tinkimättömällä työllä. Tervetuloa mukaan, muuttamaan maailmaa ja rakentamaan oikeudenmukaisempaa Suomea. Huomenna olemme kävelykadulla Joensuussa klo 11. Kiitos myös kannustuksesta Into ja Heikki. Mikään ei kannusta jaksamaan paremmin kuin vilpitön äänestäjien tuki. #sanoistatekoihin #äänestäsuomitakaisin

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi