Kiitos Kuopio; Mualiman Napa ja Markus!


Kuvassa on ehkä Suomen ahkerin grillimaisteri ja kenttätyömies Kuopion kaupunginvaltuutettu Markus Jukarainen. Puolenkymmentä vuotta ollaan kierrelty jos jonninlaisia toreja, kesät talvet. Olin vaikuttunut, kun Markus tuli tukemaan kampanjaa! Kiitos Markus!

Oli siellä kyllä paljon muitakin todella hyväsydämisiä ihmisiä, kuten Jaakko Siilinjärveltä, josta voidaan sanoa että "on pikälinjan mies". Iso käsi hänelle. Uudellamaalla suositukseni on Kansanedustaja Arja Juvonen, joka ahkerasti kiertää maakuntia oman työnsä ohella. Sitä osaa arvostaa täällä maakunnassa.

Kyllä se nöyräksi vetää - makkaroita ojennellassa, kun ensin kysytään: "Oletteko se itse Jussi Wihonen?". Olen - ihan itse ehdokas ja äänestää voi numerolla YsiYsi. Vastaus kuuluu: Minäpä kävin jo kirjastolla panemassa kaksi ysiä peräkkäin! - lähtee hattu päästä, alta aikayksikön. Noste on kova, ja voi sanoa että sitä on ilma sakeana. Kaikki kehuu vuolaasti meidän erinomaista puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa. Hänellä on nyt kansan tuki takana. Teidän tuki. Äänestä Halla-aho pääministeriksi!

Kun haluatte muutosta - äänestäkää muutosta, sanoo Jussi. Voitte tehdä hänestä jopa pääministerin, tarvitsemme siihen tukeanne. #sanoistatekoihin äänestäsuomitakaisin #jametulemmetaas

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi