Kiitos Kuopio - kyllä kansa tietää!


Väen paljous Kuopion torilla yllätti. Meillä oli jono koko tapahtuman ajan kaksi ja puoli tuntia. Oli tosin hyvät ehdokkaatkin, Outi, Osmo ja Marko. Kiitos myös heille ja tukiryhmille. Tarjosimme tapamme mukaan "paikallista" eli Karelian Lihajalosteen Jokipoika*-grillimakkaraa. Torilla oli samaan aikaan: ulkomininisteri viereissä teltassa ja pääoppositiopuolueen puheenjohtaja vastapäätä. Ei olla liian ujoja, ja pärjättiin hyvin!

Susiasia puhutti. Mies tuli kertomaan, "Meillä olevan hyvin samanlaiset aatokset", yllätti positiviisesti. Olin suora, kuten aina. Asiat selviää puhumalla. Myös se ilahdutti, kun kolmannes makkaran hakijoista, kertoi käyneensä ALE! Kyläkauppa Wihosella, Haapaniemellä. Ensin Tehdaskadulla, ja sittemmin Tasavallankadulla, missä siihen aikaan oli Ykkösrasti, lähellä Mäkkäriä.

Muistin aiempia asiakkaita antamalla muistoksi paistolastan: Jussi -99, joka on äänestysnumero Savo-Karjalassa. Tuttuja oli enemmänkin. Yksi kutsui minua suunnistajaksi, sillä se hänelle olen, kun meillä oli yhteinen harrastus, Kalevan Rastissa, joka nykyisin maailman huippua.

Paras palaute tuli kuitenkin Veikolta. Hän kertoi tuntevansa isäni pitkältä ajalta. Kovasti oli tykänyt. Sanoi varmasti äänestävänsä meitä. Se tuntuu todella hyvältä, varsinkin kun omaa ansiota ei ole. Mieltä lämmitti todella, kun hyvät Ystävät Pekka ja Tero olivat ottanneet asiakseen tulla kaveria tukemaan, Pekka on yrittäjänä Siilinjärvellä ja Kiuruvedellä. Molemmat ovat tuttuja mailan varresta. Tottahan se lämmittää, kun rouvat totetaa: "Täältä saa lämpimän käden puristuksen! Se voidaan luvata myös tulevaisuudessa". Takuulla.

Jotta ei jäisi epäselvää; useimmat kannattivat maahanmuuttoon, nykyistä tiukempaa linjaa. Kiitos tuestanne, muistakaa äänestää. #ysiysi #sanoistatekoihin

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi