Kiitos koko Maakunta - Areenalla tänään.


Tänään oli vaalikarnevaalit Joensuu Areenalla. Vetovoimaa oli kovin, koska valtakunnan lööpeistä tuttuja politikkonaamoja näkyi - siis ihan oikeasti Joensuussa. Mutta, niin vain kävi että: Perussuomalaisten johdonmukainen linja vetää puoleensa.

Me - olemme suomalaisten puolella, ja kansan asialla. Saa soittaa 0400-179400 ja kysyä mikä mieltä painaa, ja askaruttaa? Voin paljastaa että: "aina luotettavan torigallupin mukaan", ne ei ole asioita mitä YLEn vaalitentti käsitteli. Ne on arkielämän murheita, ja ne on ihan jotain muuta kuin mitä media haluaa käsiteltävän.

En aliarvioi politiikan toimittajien kysymyksiä: Ilmastonmuutoksesta, sähköautoista, Natosta, hävittäjien määrästä, SOTE-malleista sun muista. Mutta, arvostan puoleemme puheenjohtajan napakkaa kantaa, vaikkapa siitä että: "Tehtaanpiippu Suomessa on ympäristöteko tai kaikilla ei ole varaa ajaa sadantonnin Teslalla ja terveydenhuollosta puuttuu resursseja eli rahaa." Emme tarvitse uusia hallintohimmeleitä, otamme rahat sieltä, minne ei ole pakko panna.

Haittamaahanmuutto maksaa paljon. Se on kansallista politiikkaa. Kotouttaminen, joka ei ole ottanut onnistuakseen tunnetuin seurauksin 220 miljoonaa, vastaanottokeskukset 150 miljoonaa, vaikka kriisin piti olla ohi? Ja ulkomaalaisten asumis- ja toimeentulotukimenot 350 miljoonaa euroa, vuosi. Siis joka vuosi. Emme kannata työvoiman tarveharkinnasta luopumista, vaan tuemme suomalaista duunaria, halpatyöläisten sijaan. Se on valinta. #sanoistatekoihin #ysiysi. Kiitos tuestanne, Tervetuloa taas, huomenna Joensuun Areenaan klo 10.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi