Kiitos Kainuu - hyvä positiivinen pöhinä!


Käytiin su 10.2 Jussi Halla-ahon kampanjakiertueella tsemppaamassa Kainuun Perussuomalaisia, laajemmin Oulun vaalipiirin ehdokkaita. Tunnelma oli lämmin, innostunut. Puheenjohtajan viesti saa vastakaikua, kuten olemme puoluekannatusarvioista saaneet lukea.

Tavattiin paljon tuttuja. Kainuulaiset ehdokkaat Eila Aavakare ja Sami Pihlajamaa. kansanedustajista olivat mukana Olli Immonen ja Ville Vähämäki. Jenna Simulalla oli ihana persukoirakin kannustamassa. Kiitos myös omalle tukiryhmälle Sampsa ja Jussi.

Oppiakin tuli. Meidän pitää olla aktiivisempia omiin viiteryhmiin, tarkemmin yhteisöihin. Näitä meillä kaikilla on lähipiirissä. Sanotaan näin että: "Tämä insinöörinäkökulma, on jäänyt vähälle huomiolle, vielä - ei enää". Me kun ollaan painotettu tätä "ekonomisuutta".

Yhteenvetona tässä todella hienosta päivästä voisi vetää sen:

"Vastakkainasettelua tulee ja pitää harrastaa!" Kuten puheenjohtaja Jussi Halla-aho puheessaan. Vanhusten hoitajamitoitus maksaa "parisataa miljoonaa" ja täysin tehoton kotouttaminen vuodessa enempi. Nämä ovat niitä arvovalintoja, mitä äänestäjät joutuvat puntaroimaan parin kuukauden päästä. Suomalaiset yhteiskunnan vaurauden luoneet, tulee asettaa etusijalle ja veroeurot on kohdennettava heille, ei globaaleille ongenonkijoille. Valinta on Sinun. Kiitos tuestanne!

1 kommentti

  • Eila Aavakare

    Hienoa “vertaistukea” Joensuusta. Tsemppiä sinne ihanaan Pohjois-Karjalaan🤗

Kommentoi