Kiitos kaikille vaalityöhön osallistuneille - Äänestä huomenna!


Lopussa kiitos seisoo. Tähän meidän kampanjaan on osallistut valtava määrä naisia ja miehiä. Reilumpaa on kiittää kaikkia yhdessä, kuin jokaista erikseen. Jokaisen panos on ollut äärettömän tärkeä, pieni tai suuri.

Tavoitteemme on kokoajan ollut yhteinen; nostaa puoluekannatusta, ja tehdä Perussuomalaisista huomenna Suomen suurin puolue. Se on mahdollista, mutta edellyttää että: Kukaan ei jää kotiin, vaan käy äänestämässä. Yksikin ääni on tärkeä - Sinun ääni. Kannustan kaikkia. Tehdään se yhdessä.

Tervetuloa mukaan muuttamaan maailmaa ja rakentamaan oikeudenmukaista Suomea! Rehti mies, sanoista tekoihin.

"Mielestäni on epäreilua, että koko ikänsä työtä tehnyt ei tule toimeen, mutta osa maahanmuuttajista voi elää ilman taloushuolia.  Se on epäoikeudenmukaista. Asialle tarvitaan uusi, kokenut kaveri, kuuden lapsen perheenisä. Olen asiallinen, yhteistyökykyinen ja omaan laajat kontaktit.

Nöyrä on mieli. Olemme tehneet tätä 1.5vuotta. Kiertäneet koko vaalipiirin, tuulessa ja tuiskussa, hyvin muistuu mieleen kun Jussi Halla-ahon puhuessa Kuopion torilla satoi vaakasuoraan räntää. Työ on tehty ahkerasti ja tinkimättömästi, päätös on nyt Teidän käsissä. Tukekaa meitä äänestämällä. #sanoistatekoihin #äänestäsuomitakaisin #ysiysi. Kiitän erikseen puolueen puheenjohtajaa, piirin vaalipäällikkö Kari Surakkaa ja omaa tukiryhmää Sampsa, Marjatta, Juha-Matti ja Jussi, ilman Teitä tämä ei olisi totta.

Vaalisivut:

Aloitteet:

Vaalivideot:

Vaaliohjelmat:

Saa soittaa ja laittaa viestiä - puhelin on auki! 0400-179400 ja jussi@jussiwihonen.fi

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi