Kiitos Joensuu - lauantaina Kuopiossa!


Aivan aluksi haluan kiittää valveutunutta äänestäjää. Hän kritisoi, kun en näy facebookissa. Todellakin, meidän matkaa voi seurata youtubesta, vaalisivulta, piirin sivulta, paikallisyhdistyksen sivulta, ja ehdokassivulta joista kaikista löytyy poliittisia kannanottoja. Lisäksi olen vastannut useimpiin vaalikoneisiin, ainakin Savon Sanomat - Karjalainen, AlmaMedia, MTV3, YLE, Maaseudun Tulevaisuus muutamia mainitakseni.

Tähän asti työtä on tehty kaupunginvaltuustossa 14-vuotta, ja kaupunginhallituksessa 8.5vuotta, josta 4-vuotta hallituksen 2.varapuheenjohtaja.

Politiikka on vaikuttamista yhteisiin asioihin. Pyrkiä parantamaan nykyistä tilannetta. Uskoa siihen, että määrätietoinen, johdonmukainen, mutta ennenkaikkea ahkera ja aloitteellinen työ kantaa hedelmää. Toisin kuin eräs kilpaileva ryhmä, persut ei kehuskele saavutuksillaan, vaan pikemminkin iloitsemme onnistumisista, sillä emme tee tätä itsellemme, vaan Teille.

Palaute ja kannustus oli Areenalla niin mahtavaa, että hiljaiseksi vetää. Kiitosta. Jatkamme täysillä, kuten tähänkin asti. Julkaisen tästä eteenpäin, tältä neljä vuoden jaksolta Sanomalehti Karjalaisen uutisia, jotka ovat faktaa, Tervetuloa mukaan. Kiitos Anne!

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi