Kiitos Joensuu - kansan suusta kuultua!


Vanha viisaus - kyllä kansa tietää. Tässä ilman toimituksen moderointia. "Kiteellä liikenneonnettomuudessa menehtynyt oli minun tyttö. Eikö näihin rattijuoppojen aiheuttamiin ongelmiin saada tolkkua?" Osanottoni. Olin järkyttynyt.

Maksan kesämökistä sähkönsiirtoveroa, 160€ vaikka kulutusta ei ole lainkaan? En hyväksy että ulkomaiset pörssiyritykset rahastavat meitä! Sähkövero on Suomessa moninkertainen EU:n minimitasoon nähden. Sitä voidaan alentaa!

Sukulaiseni tyttö haki yliopistoon 10-kertaa, ei päässyt. Meni mielenterveys ja on nyt eläkkeelllä. Tiedätkö Jussi että: 7000 ulkomaalaista saa opiskelupaikan ilman pääsykokeita, ja heistä vain 30% jää hyödyttämään suomalaista yhteiskuntaa?

Minun eläkkeestä menee veroa 18%, pienestä eläkkeestä. Eikö verotusta voisi muuttaa, niin että jäisi enempi käteen? Se kaikki raha tulisi takaisin, kun se käytettäisiiin paikkakunnalla, ruokaan, ravintoloihin, kahviloihin ja paikallisiin palveluihin. Kyllä. Tuemme paikallista yrittäjää. Eläkeläisten ostovoimaa parennetaan parhaiten kevyemmällä verotuksella. Huolehditaan heistä.

Kiitos kaikille soittajille. Linjat on auki. Numero on +358400179400. Erityinen kiitos Vieremäläiselle diplomi-insinööri rouvalle, tuosta koulutuksen epäkohdasta yliopistoissa, pannaan se työnalle - heti. Lainaan vaaliohjelmaa:

"Vastakkainasettelu on välttämätöntä, koska nämä asiat ovat vastakkain. Suomeen saapuva maahanmuutto tekee mahdottomaksi ylläpitää hyvää sosiaaliturvaa ja työ-ehtoja, hyvää palkkakehitystä, hyviä kouluja, tasa-arvoa, yhteiskuntarauhaa – hyvää Suomea. "

Kun haluatte muutosta - äänestäkää muutosta. Tänään on hyvä päivä äänestää. Kiitos kaikille jo ennakkoon äänestäneille. #sanoistatekoihin #äänestäsuomitakaisin #ysiysi #jussiwihonen

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi