Kiitos Eno - äänestäkää muutosta!


Kun haluat muutosta - Sinun pitää äänestää muutosta. (Jussi Halla-aho). Enossa oli ystäviä ja tukihenkilöitä runsaasti, mikä tekee nöyräksi ja kannustaa. Toki sekin kannaustaa, että Markku haki kotoa taulun, ja pojat kävivät viemässä sen tien varteen. Samoin Savosta tullut pyyntö laittaa materiaalia jaettavaksi omassa pitäjässä. Vein postiin. Kiitos Raimo! Rykä paisteli Karelian Lihajalosteen Jokipoika*-grillimakkaraa jota kehuttiin. Tuemme paikallista yrittäjää, omalla kampanjallamme. Maakunnan yritystä.

Uutta on tämä. Maahanmuuttokriittisyys suorastaan kuplii, kansasta. Epäoikeudenmukaisuutta ei voida tai pikemminkin haluta enää sietää, se menee sekä tunteisiin että ihon alle. Poliisi totesi, hän haluaa äänestää Perussuomalaisia edelleen, mutta ehdokas on hakusessa? Ojensin pussin rairuohon siemeniä 99 (#ysiysillä) varustettuna. Kiitos Joonas!

Nuoria oli paljon, siis parikymppisiä, jotka tykkää persuista. Se kannustaa, sillä he tuntuvat löytäneen puolueen, jonka ajatukset käyvät yksiiin: "Suomi Suomena ja tiukempi linja turvapaikkaturismiin". Voisi sanoa että se on tämän kevään Megatrendi. Ehdokkaita ja tukijoukkoja oli Outokumpua ja Kesälahtea myöten, kiitos kaikille.

Kun haluat muutosta - Sinun pitää äänestää muutosta, myös Enossa. Kiitos tuestanne!

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi