Keväällä pukkaa maahanmuuttovaaleja (Savon Sanomat)


Otsikoi Savon Sanomat pääkirjoituksensa 19.1. Pitää antaa tunnustusta, että rohkeasti uskalletaan puhua, myös ratkaisuista ja ne kirjoitetaan auki. Karjalainen sen sijaan ei yllätä, vaan "suhteuttaa ongelmaa" omassa pääkirjoituksessaan.

Erityisen arvokasta Mullikassa on muiden puolueiden haastaminen mukaan, ideoimaan uusia keinoja kuinka "raiskauksia voitaisiin välttää" ja kansalaisten turvallisuutta lisätä. Siitä tässä perimmältään on kyse. Ihmisten turvallisuudesta. Jätetään ne "irvokkuudet ja pöyristymiset" sikseen ja aletaan keskustella asioista niiden oikeilla nimillä. Kuka puolustaa lapsia ja naisia? Minä? Sinä? Me?

Ongelma on nyt kaikilla tiedossa, siihen haetaan ratkaisuja. Kaikki yhdessä hakee ratkaisuja. Ei tämä ole mikään persuteema, tämä kansallisen yhtenäisyyden hanke, jolla pyritään pitämään Suomi suomena ja perusturvallisuus luotettavana ja jämäkkänä.

Kun Savon Sanomat kirjoittaa että: " Maahanmuutto liittyy yhä läheisemmin kaikkiin keskeisiin poliittisiin kysymyksiin. " Se on paljon sanottu, kun vielä jatkaa "Ei ole väärin eikä politiikan yksinkertaistamista puhua yhdestä tulevaisuuden ydinkysymyksistä" Kansanedustajien tehtävä on löytää ratkaisuja, jotka tyydyttää myös äänestäjiä. Tässä Jussi Halla-ahon kahdeksan kohdan toimenpidelista, olkaa hyvä.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi