Kansan suusta kuultua - tänään.


Pohjois-Karjalaiset tietää mikä on SiunSote. Se järjestää meille sosiaali- ja terveyspalvelut. Ja kyllä: "Myös vanhusten hoidon." Ystävänpäivän kunniaksi otetaan raakana. Just niinkuin kuulin:

"Sote on meillä jo tehty. Kun on tämä Siun Sote." Tämä oli ylitse muiden, kahvikeskusteluna. Kerroimme olevamme luottamushenkilöitä, ja näin vastuullisia. Itse olin valtuustoryhmän puheenjohtaja kesään 2017 asti, Sampsa on vetovuorossa nyt, ja ollut ahkera ja aktiivinen.

Herrasmies vastapäätä epäili jopa sitä, että: "Kärpäsestä on tehty härkänen, eli media pyörittää koko hommaa, koska heillä tarve saada klikkejä, ja myydä irtonumeroita. Yhtä mieltä olimme siitä, että "kaikkiin epäkohtiin tulee tarttua heti" ja meillä on siihen mahdollisuus, kun täällä tämä on paikallista toimintaa, olkoonkin sitten vaikka ulkoistettua. Meillä on usko ja luottamus Siun Soteen, parhaansa yrittävät ja Sampsa kertoi lukuisia kehittämishankkeita joilla asiaa edistetään, viedään parempaan suuntaan. Toki on nyt julkisuuteen nousseet työvuorolista-ongelmat. Työtekijät ovat huolissaan, ja annamme Heille varauksettoman tukemme. Työehtoja ei voi heikentää.

Loput oli sen verran korkealentoista, joskin pohtimisen arvoista että: "Iäkäs herrasmies, oli sitä mieltä että: "Vähemmälläkin hävittämäärällä tultaisiin toimeen?". - Eläkerahastojen tuottojen ohjaaminen vanhusväestöön olisi oikeudenmukaista, koska he ovat pääoman karruttaneet? Tuotto on kuitenkin miljardeja vuosittain. Pääoma kasvaa.

Säätiöiden verovapautta arvosteltiin. Ja veroparatiisiyhtiöitä suorastaan pidettiin pahuuden pesäkkäinä. Niille on tehtävä jotain, se menee ihon alle.

Kyllä kansa tietää....Kiitos mielipiteistänne <3

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi