Kansan parissa viikonloppuna


Persujen kannatuksen nousu - on otettu kiitollisena vastaan. Oikeasti kiitos kuuluu Teille, ei meille. Henkilökohtaisesti olen kiitollinen siitä, että annatte palautetta. Teitä varten töitä tehdään. Sanomalehti Karjalaisen pääkirjoitus: "

Perussuomalaiset ovat nyt matkalla kohti vaalivoittoa"

Kaija (nimi muutettu), kertoi Poste restante-palvelun muuttumisesta maksulliseksi 1.3. Hänen pojallaan, on ollut tuo osoite 10-15vuotta. Käytännössä Äiti, käy vastaanottamassa poikansa kirjelähetykset. Nyt sillä aletaan rahastaa 3.10€/nouto. Lähetyksiä säilytetään 14vrk, jonka jälkeen ne palautuvat. Äiti oli raivoissaan. Selvittää vielä KELAlta heidän suhtautumista tähän.

Stadista (takaisin) muuttanut eläkkeellä oleva sairaanhoitaja Rouva, "ripitti" vanhusten huonosta kohtelusta. Häpesin. Olen tästä hyvin jyvällä kun oma Äitinkin toimi kaupungissairaalassa, käytännössä koko työuransa. Silloin se oli laitoshoitoa, enää ei ole. Kun sänky ei voi olla kenenkään koti, ihmiset on ulkoistettu oman onnensa nojaan"kotiin", yksin ilman ystävää, kaveria tai mitään. Mutta käy siellä joku vartin useamman kerran päivässä. Korostettakoon, että henkilökunta tekee epäilemättä parhaansa.

Oikea politiikka, on Niinivaaran Eväskontilla kuitenkin tätä: "Huolehdi Jussi että kun me Sinut sinne äänestetään, jotta auraus toimii." Se oli jo viime vuonna huono, mutta nyt on luokaton!". Kun äänestäjä on aina oikeassa, pannaan perään yhteystietoja. Yhteyttä saa ottaa. Tähän "Eteläisen alueen alueurakkaan voimme ottaa poliittisesti kantaa, kun se seuraavan kerran kilpailutetaan", käytännössä kaikki totesivat yhdestä suusta että: Toimi se hyvin, silloin kun paikalliset traktorikuskit (yrittäjät) hoitivat. Sitten tuli iso yhtiö joka kuohii kermat, kyykyttää yrittäjät, ja laatu sakkaa. Me pystymme parempaan, mikäli yhteistä tahtoa ja halua löytyy.

Yhteys: puh.0400-179400, jussi@jussiwihonen.fi

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi