Kansan parissa kävelykadulla!


Isäni kun oli myyntimies; hänellä oli sanonta: "Puheluja piiriin". Omalla kohdallani, se on kääntynyt toisin päin: "Puheluja piiristä". Kiitos kaikille soittajille. Numero on 0400-179400. Tänään on tullut kannustavia yhteydenottoja. Ne ovat Perussuomalaisten selkeän, johdonmukaisen ja pysyvän linjan kannatusta.

Puolueen eduskuntavaaliohjelma julkaistiin tänään.

Kaikki poliittiset ohjelmat täältä.

Maahanmuuttopoliittinen ohjelma, talous-, sosiaali-, koulutus-, ja ympäristö- ja energiapoliittinen ohjelma.

Vanha sanonta; Kyllä kansa tietää, on parempi kuin pussillinen uusia. Ihmiset ovat suorastaan tuohtuneita, siitä epäoikeudenmukaisuudesta, millaista jäynää tämä "hyvinvointivaltioksi" kutsuttu yhteiskunta omilleen tarjoaa. Vanhukset on jätetty heitteille, vaikka vienti vetää ja työllisyys kohenee? Melkoinen vääryys? Häpeäksi.

Niin, Rouva siitä Teräskulman talosta kertoi että: "Olen aiemmin äänestänyt Jussi Halla-ahoa, eurovaalissa. Niin olen minäkin. Päivän pommi oli tämä:

Hän äänestää 1.kerran Perussuomalaisia eduskuntavaalissa! KIITOS !

Vaihtamalla paranee. Mikäli et ole tyytyväinen, niihin saavutuksiin, mitä edustajasi on saanut aikaan tällä vaalikaudella, olemme vaihtoehto. Äänestämällä Perussuomalaisia, voit olla varma että linja pitää. Kannatamme polttomoottoriautoja, nyt ja tulevaisuudessa, ihan vain kansan lähtökohdista. Mikäli koko maailma halutaan pelastaa päästövähennykset kannattaa tehdä siellä, missä se on kustannustehokkainta. Puolustamme kotimaista teollisuutta, haluamme sen säilyvän Suomessa. Äänestä Suomi takaisin.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi