"Kansallinen uhka - gallupeilla johdetaan harhaan!


Media täyttää nyt sivujaan kaikenkarvaisilla itse teettämillään tutkimuksilla. Ja niistä saa halutun tuloksen, asettamalla kysymykset mieleisekseen. Ehkä huvittavin veto oli Lännen Median teettämä "Kuka seuraavista on mielestänne paras henkilö Suomen seuraavaksi pääministeriksi?" Sitä sitten lainattiin laajasti maakuntalehtiin.

Kaikki ymmärtää, että suurimman puolueen puheenjohtaja saa hallitustunnustelijan tehtävän. Eikä siitä edes äänestetä vaaleissa. Eduskuntavaaleissa. Mainittakoon, että tässä tutkimuksessa hän jota on eniten hehkutettu tulevana pääministerinä, ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon.

Hesari on paremmin jäljillä todetessaan että: "Kannatuskyselyillä on taipumus toteuttaa itseään". Ilmiötä kutsutaan nimellä voittajan vankkurit. Meillä on tästä kokemusta kaksista viime vaaleista. Sitä kutsutaan nimellä: Jytky. Katugallupin mukaan ihmiset on saaneet tarpeekseen kansan aliarvioimisesta. Lapsia raiskataan, luvataan toki saattaa syylliset oikeuteen ja myös tuomita, mutta riittääkö se enää, jos ilmiölle ei tehdä muuta, kuin aletaan kotouttaa paremmin? Se ei enää riitä. Tarvitaan tekoja - nyt.

Meidän on muutettava lainsäädäntöä niin, että hirviöt saadaan maasta nopeammin ulos, pilaamasta koko yhteiskuntaa. Tähän otti tänään kantaa myös eduskunnan puhemies: "Lakiin lisättävä kansallinen uhka". Tämä pitäisi saada lakialoitteeksi pikimmiten.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi