Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus


Vaalit lähestyy, ja nekin jotka ei ole mukana politiikassa, pyrkivät vaikuttamaan piilovaikuttamisen keinoin, kuten Ilosaarirockin vastaava tuottaja, maalittaessaan PS-nuorten puheenjohtajan.

He voivat kamppailla keskenään, mutta oikaisen pahimmat virheet. Emme halua vaaliohjelmassamme heikentää maahanmuuttajien oikeuksia. Se on ihan eri asia, kuin pyrkiä vähentämään haittamaahanmuuttoa, siis sitä että tänne tullaan matalapalkkaisiin töihin, ja kun sillä palkalla ei pärjää, veronmaksajat joutuvat huolehtimaan asunto- ja toimeentulotuesta.

Kun Joensuuhun tullaan vaikkapa Syyriasta kiintiöpakolaiseksi, siitä päivästä kun saapuu, on joensuulainen, ei pakolainen. Ja kaikki samat oikeudet ja velvollisuudet. Se on sitä demokratiaa.

Meille perussuomalaisille Suomi on Suomi, ei Mogadishu tai Kabul. Kunnioitamme ja arvostamme Suomen kansainvälisyyttä, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän suomalaisten tulee muuttua, muualta tulleiden ehdoilla, vaan täällä eletään, kuten Suomessa. Jokainen ymmärtää, että mikäli töihin ei saada tekijöitä Suomesta tai 500 miljoonan työtekijän EU-alueelta, mistä kuka hyvänsä voi tulla töihin, ilman lupaprosessia, sitten on haettava kauempaa osaavaa työvoimaa.

Suomi ei voi olla koko maailman globaali sosiaalitoimisto. Eikä asuinpaikka suomalaisen sosiaaliturvan varassa ole ihmisoikeus. Ruotsi on pelottava esimerkki mihin epäonnistuminen maahanmuuttopolitiikassa voi johtaa. Perussuomalaiset eivät halua toistaa samoja virheitä.

Todellakin, äänestäjillä on valta, haluaako he lopettaa tämän holtittomuuden, joka heikentää kansallista turvallisuutta. Itse haluan jättää tämän maan lapsilleni turvallisena paikkana elää ja asua...

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi