Kannatus nousee - Kiitos tuestanne - Äänestäkää!


Vaalikiertue Joensuun markkinoilla. Kansaa puhututti Perussuomalaisten kannatuksen nousu, nyt jo kakkonen. Pää kylmänä: Mitään ei olla voitettu. Nöyrä mieli, töitä tehdään kampanja loppuun. Huomenna ja perjantaina. Äänestäkää Suomi takaisin.

Tottahan se suun vetää hymyyn, kun iäkkäämpi rouva, siis seniorikansalainen supattaa: "Minä kävin äänestämässä Sinua jo ennakkoon". Reaktio on spontaani, hyppään kaulaan kiinni ja KIITÄN. Se on paras palkinto tästä ahertamisesta. Saada kansan tuki.

Tulkoon se sanotuksi myös: Emme tee tätä itselle ollenkaan, vaan Teille. Että tähän maahan saataisiin joku tolkku. Moniin muihinkin kuin maahanmuuttoasioihin. Näin esimerkin omaisesti: "Maakunnan tiet kuntoon (budjettirahoitus ei riitä), omaishoito, saan joka päivä puheluita tästä asiasta. Pieneläkeläisten ahdingon helpottiminen (verotuksella), perintövero, nuorille pitää saada töitä, vanhuksille hoitoa." meillä on hyvät edellytykset kun priorisoimme. Tekemistä kyllä tekevälle riittää. Lainaan vaaliohjelmaa:

"Raha kohdentaa entistä tarkemmin oleellisiin kohteisiin. Perussuomalaisten mielestä näitä ovat suomalaiset vähäosaiset, vanhukset, lapsiperheet, sairaat ja vammaiset."Olen sanonut ja sanon. Yhteiskunta on niin vahva kuin sen heikoin lenkki.

Tervetuloa jututtamaan huomenna ja launataina. Ne kenellä ei sitä mahdollisuutta ole; soittakaa 0400-179400. Olemme Teitä varten. #ysiysi #sanoistatekoihin

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi