Kaikki yhtä mieltä vanhusten hoivasta !


Politiikan käänteet on nopeita. Huomenna käsitellään, opposition välikysymystä vanhusten hoivapalveluista. Karjalaisen kolumnisti iloitsi kun kohu seksuaalirikoksista tuli ja meni. Ihan vastaavasti taitaa käydä hoivapalveluille.

Kun kaikki puolueet kannattaa hoitajamitoituksen saattamista lakiin, niin eihän siitä silloin tarvitse kiistellä. Löytyy hämmentävä yksimielisyys. Itse en ole alkuunkaan niin toiveikas. Olisihan nämä asiat voitu laittaa kuntoon jo tällä hallituskaudella - ei haluttu, ei laitettu? Miksi.

Lööpit kirkuu, että talous sakkaa, mitä siitä seuraa? Ollakseen realisti, kaikki suunnitelmat lähtee siitä, että: "Tulevaisuudessa on enempi vanhuksia, mutta vähempi rahaa heidän hoitoon". Se on faktaa, ellei sitten oteta rankasti velkaa. Yhteiskunnalla ei ole satsata enempää, vaikka vaalipuheissa luvataan, vaikka mitä. Se on vastuutonta.

Tekee oikeastaan mieli kysyä, kuka näitä satasia joita puoluejohtajat jakaa eläkeläisten taskuun uskoo? Eikö se ole ihan pilkkaa?  Vanhustenhoidossa tarvittaisiin lisää käsiä, mutta ei ole rahaa eikä hoitajia? Tulevaisuus lienee hyvin todennäköisesti robotiikassa ja automaatiossa josta on kokemusta ulkomailta, ne tekee väsymättä töitä.

Korostettakoon, että he jotka ovat yhteiskunnan nykyisen hyvinvoinnin rakentaneet, ansaitsevat paljon paremman kohtelun kuin mitä nyt pystymme tarjoamaan.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi