Jussi Halla-ahon perussuomalaiset antoivat myrskyvaroituksen


"Uusimman Alma-kannatusmittauksen selvin yksittäinen havainto on, että perussuomalaiset on nostanut kannatustaan. Sdp on laskussa." Tämä siis suoraan Aamulehdestä. Jossakin määrin hymyilyttää, kun yleensä pääkirjoitukset tulkitsevat asioita niin kuin: "Vastuullisen- ja valtamedian kuuluu".

Nyt tämä ajoittuu niin, että kun reilun viikon, tarkemmin loppiaiseen saakka, on radiohiljaisuus, tämä uutinen onneksi ehtii unohtua.
SDP:n kannatustrendi näyttää alaspäin, perussuomalaisten ylöspäin, kirjoittaa Iltalehti. Oikeasti syy löytynee täältä. Oulusta ja suomalaiset vaientamisesta. Kuka puolustaa lapsia? ja naisia?

Juha Ristamäki toteaa että: " muut puolueet tuhoavat ilmastonmuutosvouhotuksellaan suomalaisen teollisuuden työpaikkoja ja käyvät tavallisten suomalaisten kukkaroilla. Tämä viesti tehoaa etenkin duunariäänestäjiin, jotka miettivät perussuomalaisten ja demarien välillä." Hyvä analyysi. Ja SDP:n kannatusta vuotaa perussuomalaisten suuntaan. Muutos on ällistyttävän nopea kun vain vajaa kuukausi sitten, sitä tulkittiin juuri päinvastoin! Tervetuloa mukaan suomalaisten etuja puolustamaan.

1 kommentti

  • Vilho Ruotsalainen

    Tosihan on ettei kukaan muu puolue ajattele kansamme parasta kuin Perusuomalaiset, siitä kai ei liene kelään epäselvyyttä.

Kommentoi