Jussi Halla-ahon matkassa Pohjois-Karjalassa!


Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiersi viikonlopun vaalipiirissä. Hän keskittyi puheessaan pienten ja keskituloisten puolustamiseen eli oli heikompien asialla. Veronmaksajien asialla.

Perussuomalaiset on on isänmaallinen ja kansallismielinen puolue. Julkisen vallan ensisijainen tehtävä on ajaa suomalaisten hyvinvointia ja puolustaa turvallisuutta.

Liian kunnianhimoiset ilmastotavoitteet johtavat siihen että: Energian hinta nousee, asumisen hinta nousee ja liikkumisen hinta nousee. Kaikilla ei ole varaa ajaa sadan tonnin Teslalla, kuten Sipilällä. Halla-aho kysyikin: “Onko tarkoitus, että me muut ajamme tulevaisuudessa maakunnissa polkuautolla?” (katso puhe linkistä)


On tärkeä huomioida, että työvoiman tarpeesta puhuttaessa, sillä aina tarkoitetaan kehitysmaista tulevaa halpatyövoimaa. Tarkoitus on polkea palkkoja ja pitää ne alhaalla. EK esittikin että, humanitäärisesti maahan tulleille myönnettäisiin 70%:n palkkatuki eli palkanmaksu siirrettäisiin pääosin veronmaksajien vastuulle. Emme kannata tätä.


Huono maahanmuuttopolitiikka rasittaa julkista taloutta ja sosiaaliturvajärjestelmää. Seurauksia ovat: korkeammat verot, rapautuvat palvelut, kalliimmat asunnot, eriytyvät asuinalueet ja koulut ja matalammat palkat.


Asiat ovat vastakkain, kansa päättää mitä haluaa priorisoida?

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi