Joukkuepeli ratkaisee! Asseri - Jussi


Arvostettu toimittaja Aimo Salonen, Karjalan Heilistä tai Heilistä, kuten sitä täällä kutsutaan, oli kirjoittanut kolumnin kaupunginvaltuuston kokouksesta. Jos ei ole aiemmin tullut kiiteltyä; nyt on sen aika: Ami on seurannut sitkeästi tätä "teatteritouhua", arvioin toistakymmentä vuotta. Kiitos Heili, kiitos Ami!

Juttuun pääsee tästä. Koska on hiihtoloma ja vähän joulumieli, politikko ei provosoidu, vaikka lyödään - vaan kestää sen. Noin se meni paitsi:

-Tämän maahanmuuttokeskustelun avasi kaupunginjohtaja Kari Karjalainen lataamalla stereotyyppisesti: Joensuu tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa! Se oli totuudenmukaisesti, syöttö lapaan. Jos valtuustossa olisi sama käytäntö kuin eduskunnassa, että edustaja pomppaa pystyyn; niin tässä tapauksessa olisi kaksi reipasta ponkaissut pystyyn: Wihonen ja Kinnunen. Asseri Kinnunen, eurovaaliehdokas (ps.), PS-nuorten puheenjohtaja.

Kun kaupunginjohtaja lataa, häntä kuunnellaan, eikä kyseenalaisteta. Meidän politikkojen tehtävä on kyseenalaistaa, esittää ratkaisuja, vaihtoehtoja. Ja esitimme, sekä Asseri että minä.

- Vastaus tuohon toimittaja Aimo Salosen vedonlyöntiin. Ei ollut suunniteltu juttu. Se vaan valppaalle politikolle, parin tunnin istumisen jälkeen, avautui tämä demokratia mahdollisuus. Saada kansan ääni kuuluviin. Se on meidän tehtävä, valtuutettuina.

Me Perussuomalaiset "peukutamme mielellämme". Mutta emme koskaan alaspäin. Emme dissaa ketään; mutta omia boostaamme ja kannustamme. Hyvin mielellään. Toivottavasti "paljastukseni" eivät loukkaa ketään. Tarkoituksemme on tehdä hyvää. Tässä tapauksessa ajamme kaupunkilaisten etua. Joensuulaisten. #sanoistatekoihin

 

 

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi