Joensuun uuden torin Avajaiset Perussuomalaisittain


Yhden asian puolue kansan parissa.

Tänään olimme puhumassa maahanmuutosta, ei, ei oltu vaan kuuntelemassa kansaa. Siis Joensuun uuden torin jota on nyt rakennettu aktiivisemmin pari vuotta, mutta kaikkiaan hanke on ollut vireillä, kyllä parikymmentä vuotta!

Perussuomalaiset Nuoret, jonka vastavalittu ensi vuoden puheenjohtaja veti joukkoja, laittoivat teltan pystyyn torille. Kyllä oli kiva näin keski-ikäisenä kuulla, kun vastaantulijat sanoivat:

"On Teillä fiksuja nuoria", ja laskin nopeasti että 7 aktiivia oli tarjoamassa pipareita ja tuikkuja. "Valoa ja lämpöä" pimeisiin iltoihin. Todella hieno veto Asserin joukoilta. Kuvia ja video täältä.

Oli meillä toinenkin teltta, jossa tarjosimme kuumaa glögiä ja pipareita, sekä jaoimme ilmapalloja, joita menikin ennätystahtiin, sillä paikalla oli satoja lapsiperheitä rattaineen. Mm. Nella sai pallon kotiinviemisiksi.

Politiikan tekijöille viestiä tuli: GCM-sopimuksesta, eläkkeiden riittämättömyydestä, ja pysäköinnin vaikeudesta. Asukkaat ovat hyvin huolestuneita, keskustan surkastumisesta, laajemmin koko maakunnan. Huomenna otamme hanakasti kantaa valtuuston talousarviokäsittelyssä epäkohtiin.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi