Härkää sarvista - maaseututorien kehittäminen Joensuussa


Arvostan tekemistä. Mahdollisuuksiin tarttumista. Tapahtumat luovat elinvoimaa, mutta kehittävät myös sosiaalisuutta, luovat jopa turvallisuutta, vaikka toisin väitetään.

Osallistuimme tänään Joensuun tapahtumapalvelujen tilaisuuteen "Maaseututorien & tapahtumien kehittäminen Tuupovaara". Kyllä. Tuupovaara. Siitä alkaa jo aikaa kun muuan Ari Vatanen, nousi näiltä kulmin rallin maailmanmestariksi. Brändiä ei ole vieläkään tunnustettu eikä hyödynnetty, mutta yrityksiä on ollut tasaiseen tahtiin.

Nöyrä on mieli, tapahtumapalveluissa, sellaista aitaa ei olekkaan, etteikö siitä yli päästäisi. Mutta tilanne on karu. Tori on (ehkä) väärässä paikassa siis kirkon pihassa ja joitakin satoja metrejä siitä, missä sattuu ja tapahtuu. Realisti pitää olla, puuttuu ainakin tarjonta. Hyvää on se, että vastuunkantaja tahoja on useampia, kyläyhdistys, urheiluseura ja leijonat. Ja tekijöitäkin piisaa.

Tulkoon se nyt sanotuksi, että: "Hyvin palvelualtis ja -halukas organisatio on kaikkien käytettävissä". Mutta eipä taida sitäkään kaikki tietää. Siksi on tärkeä käydä, ja ennenkaikkea järjestää näitä kehittämistapahtumia, jotta sana leviää ja mahdollistuu.

Minulla on täysi luottamus, että tämä vielä kantaa kaunista hedelmää. Kiitosta :-)

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi